HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Nyilvános lis...

Nyilvános listát vezetne a pedofilokról a Fidesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– Valamennyi gyermekvédelmi jogszabályt felülvizsgáljuk és szigorítani fogjuk úgy, hogy a pedofilok ezentúl a legsúlyosabb büntetéseket kapják, ne reménykedhessenek a bíróság enyhe ítéletében sem, és a jövőben nyilvános listákat lehessen vezetni róluk – közölte a Facebook oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetőjének megfogalmazása szerint undorító az, amit Kaleta Gábor tett, a bíróság ítéletét pedig felháborítónak és elfogadhatatlannak nevezte. Szerinte a volt diplomatának ahelyett, hogy enyhítésért fellebbez, inkább szembe kellene néznie „gyomorforgató tettével és annak minden létező következményével, ugyanis az ügynek még nincs vége”.

Security Check Required

– Minden jóérzésű ember közös ügye, hogy a leghatározottabban – ha úgy tetszik: a legdurvábban – fellépjünk a pedofilok ellen – írta Kocsis Máté, hozzáfűzve, hogy két gyermek apjaként, állampolgárként és politikusként is a szigorítást tartja helyesnek.

Kaleta Gábort, egykori perui magyar nagykövetet – ahogy arról lapunk is beszámolt – teljes titokban még tavaly hozták haza Peruból, miután 19 ezer pedofil fotót tárolt szolgálati számítógépén. Az ügyre aztán idén februárban derült fény. Bűnösségét beismerte a Budai Kerületi Bíróságon zajlott perének szerdai előkészítő ülésén és a bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetést, illetve 540 ezer forintos pénzbírságot rótt ki. Az ügyészség elfogadta a döntést, Kaleta Gábor ügyvédje viszont enyhítésért fellebbezett.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,717lájkolóTetszik
3,779követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Fogy a levegő – Magyar Hang-ajánló

Interjú Ascher Tamással és Tompa Andreával. Abszurd komédia karanténra és drága tesztekre. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek