HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld A rendőrség 1...

A rendőrség 1,6 milliárdot költött védőfelszerelésre a járvány alatt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!


HIRDETÉS

A magyar rendőrségnek összesen 1,659 milliárd forint kiadása volt június végéig a járványhelyzet miatt – írja a kormánypárti Magyar Nemzet.

Az összesítés szerint védőruházatra, maszkokra, arcvédőkre, fertőtlenítőszerre összesen 473 millió forintot költöttek. Ki is részletezték, így például 391 ezer darab egészségügyi arcmaszkot vásároltak 97 millió forintért. Emellett beszereztek csaknem 75 ezer speciális – FFP1, FFP2 és FFP3 – maszkot összesen több mint 84 millió forintért. Vettek még 84 ezer mosható, varrott maszkot is több mint 46 millióért.

Beszerzett a rendőrség csaknem 147 ezer liter fertőtlenítőszert is, ennek ára meghaladta a 162 milliót. Míg védőruházatra – kesztyűre, védőszemüvegre és speciális védőruhára – 76 milliót költöttek.

280 darab gyorstesztet is vásároltak 928 ezer forint értékben, melyből június végéig 41 darabot használtak fel.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,544lájkolóTetszik
3,763követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek