HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Állítsák hely...

Állítsák helyre az Index függetlenségét! – Baranyi Krisztina bojkottot hirdet

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Amíg nem biztosítják a szerkesztőség függetlenségét, addig a kerület nem tekinti a portált sajtópartnernek, és semmilyen ügyben nem nyilatkozik az Indexnek – jelentette be Facebook-oldalán Baranyi Krisztina, Budapest IX. kerülete független polgármestere szombat reggel.

Hozzátette: a többi polgármestert, önkormányzati és országgyűlési képviselőt is arra buzdítja, hogy csatlakozzanak. „Úgy járunk el, ahogy a szennymédiával szemben eddig is. … Ne nyilatkozzunk, ne adjunk semmilyen információt az Indexnek addig, amíg nem állítják helyre a függetlenséget” – írta.

Baranyi azt is írta, hogy ha a szerkesztőség tagjai elindítanak egy új hírportált, szeretne az első előfizetők között lenni, és erre biztatna mindenki mást is.

Péntek este több ezer fős tüntetés volt az Index mellett. A demonstrálók csaknem háromórás „séta” után, nem sokkal 21 óra előtt értek fel a budai Várba, ahol Orbán Viktor hivatala mellett, a karmelita kolostornál a szervezők és felkért szónokok tartottak beszédeket.

„Ellenálltak a korbácsnak és a mézesmadzagnak” – így zajlott Orbán Viktor irodája előtt az Index melletti demonstráció
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

40,557lájkolóTetszik
3,765követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Más embernek ez a mócsing a torkán akadna” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Váncsa Istvánnal, Hegedűs D. Gézával és Kemenesi Gáborral. Riport a Fertő tóról, ahol betonozni tervez a NER. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek