A Momentum és az MSZP is támogatja a bajai polgármester újraindulását

A Momentum és az MSZP is támogatja a bajai polgármester újraindulását

Nyirati Klára (Fotó: Gróf Péter)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyirati Klára jelenlegi momentumos polgármester újraindulását támogatja a Momentum Mozgalom és az MSZP is Baján – jelentette be a két ellenzéki párt kedden.

Nyirati Klára 2024 után is folytatná polgármesteri munkáját, melyben a Momentum teljes mellszélességgel támogatja őt – jelentette be Gelencsér Ferenccel közös videójában a jelenlegi városvezető. „A Momentum új gondolkodása, fiatalos lendülete adta az erőt és a hitet, hogy a pedagógus pályát feladva, városomért, a környezetemért kezdjek el dolgozni. Hiszek abban, hogy Magyarországon lehet az emberekkel együtt dolgozni, nem a politikai érdeket, hanem a lakosság érdekét előtérbe helyezve. Ha kellett, felvállaltuk az ütközést nemcsak az ellenfeleinkkel, hanem a szövetségeseinkkel is Baja város lakosaiért. Ezért volt fontos, hogy Baján sokszor kérdezzük meg a lakosság véleményét” – mondta el Nyirati Klára a videóban. Gelencsér Ferenc elmondta: „Mi a Momentumban ország- és Európa szerte, az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben, azon dolgozunk, hogy egy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsünk. A Holnap Magyarországát. Ennek megteremtéséhez pedig a helyi problémák valódi, fenntartható megoldására van szükség. A helyi eredmények azok, amik a leginkább számítanak. Ezeken a helyi megoldásokon dolgozik már négy éve több, mint száz momentumos képviselő és polgármester országszerte, akik végre elhozták az Őszinte Önkormányzatok korszakát, leváltva ezzel a hazugság évtizedeit a városokban és falvakban. 

Célunk, hogy az eddigi önkormányzati helyeinket megtartsuk, illetve még többet szerezzünk a 2024-es választásokon. Az MSZP azon az állásponton van, hogy csak összefogással lehet legyőzni a NER-rendszerét. Azokat a jelölteket kell támogatunk, akiket a legalkalmasabbnak tartunk arra, hogy győzelmet arassanak a Fidesz jelöltjeivel szemben. Az MSZP azokat a hivatalban lévő ellenzéki politikusokat szeretné győzelemhez segíteni, akik a választási ígéretükhöz híven, tisztességgel és felelősséggel végzik a munkájukat, akik már bizonyítottak a helyi közösségük felé – írták az MSZP társelnökei.

 

Címkék: ellenzék, MSZP, Momentum, Baja