Bors: Altatásban tartják a Jókai utcai házomlásban megsérült táncművészt

Bors: Altatásban tartják a Jókai utcai házomlásban megsérült táncművészt

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Fotó: Balogh Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jól reagált az ébresztése közben orvosai szavára, de aztán úgy döntöttek, hogy célszerűbb altatásban tartani az Operettszínház fiatal balerináját – állítja a Jókai utcai házomlásban megsérült Tóth Nikolett állapotával kapcsolatban a kormányközeli Bors.

Felidézték, Tóth Nikolett még június 27-én szenvedett súlyos koponya- és gerincsérülést, amikor barátjával a Jókai utcán keresztül a munkahelyükre tartottak, és rájuk omlott az egyik ház tetőszerkezete. A balesetben összesen négy ember sérült meg, míg az utcán parkoló autók totálkárosra lapultak.

A lap szerint a balerina koponya- és gerincsérülései súlyosak voltak, de a műtétek jól sikerültek. A lap információi szerint a beavatkozások után az orvosok megpróbálták felébreszteni, és közben a protokollnak megfelelően beszéltek is hozzá. Ilyenkor szokás szerint azt kérik a betegtől, hogy mozdítsa meg az ujjait, vagy a szemét. Úgy tudni, ezekre megfelelően reagált, de aztán a szakemberek valamiért úgy döntöttek, hogy mégis inkább altatásban tartják Nikit – mondta a lapnak a család egy ismerőse.

A napokban az Operettszínház is beszámolt Tóth Nikolett állapotáról, azt írták, az folyamatosan javuló tendenciát mutat.