Budai Gyula megmondja, hogy ki ne menjen válogatott meccsre

Budai Gyula megmondja, hogy ki ne menjen válogatott meccsre

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!” – írta Budai Gyula fideszes parlamenti képviselő a Facebook-oldalán.

A politikus az első mondatban még Vágó Istvánnak üzent, aki állítása szerint „legyalázta” a Fradi focicsapatát, amiért nem jutott be a Bajnokok Ligájába, helyette az Európa-ligában folytathatja. Innen jutott el Fekete-Győr Andrásékig. „Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten! A magyar focit pedig hagyják békén !” – tette még hozzá.

A fideszes politikus akkor is belekötött Fekete-Győrékbe, amikor a Fradi az előző fordulóban továbbjutott. „Sem Gyurcsány, sem Karácsony Gergely, sem Fekete-Győr András nem gratulált a közösségi oldalán a Fradinak és a játékosoknak a fantasztikus teljesítményért! Miért nem vagyok meglepődve?!” – írta akkor többek között.

Címkék: foci, Fradi, Budai Gyula