Farkasemberként eszi Gyurcsány Márki-Zayt a Ripost7 címlapján

Farkasemberként eszi Gyurcsány Márki-Zayt a Ripost7 címlapján

A Ripost7 címlapja (Fotó: Ripost7 / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bige László „vörösbáró”, az ElkXurtuk „sikerfilm”, Márki-Zay Pétert pedig megeszi Gyurcsány Ferenc – ez is kiderült a kormánypárti bulvárlap legfrissebb számából.

„Bige László vörösbáró pénzeli a baloldalt. Elképesztő luxuserődben él a műtrágyakirály. Vizes árok, kamerák, helikopterleszálló, tó híddal, vasaspark...” – ez látható a magát „patrióta” bulvárlapként definiáló Ripost nyomtatott hetilapja, a kedden megjelent Ripost7 címlapján. Hogy miért most jutott eszébe a kormánypárti újságnak a nagyvállalkozóval foglalkozni, az talán nem független attól, hogy Bige László cégét, a Nitrogénművek Vegyipari Zrt.-t nemrég a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) rekordösszegű, 14,1 milliárd forintos bírságra büntette kartellezés vádjával. Bige ezt követően a Partizán Spartacus című műsorában arról beszélt, a GVH egy „Andersen-mesét írt le 200 oldalon”. Azt is mondta, Márki-Zay Péter egy független miniszterelnök-jelölt lehetne, aki ha megkéri őt, akkor támogatni fogja. Bige azzal is odaszúrt Orbán Viktoréknak, hogy azt mondta: „A mostani kormány helyett a tarka macskámat is tudnám ajánlani”. 

A Ripost7 címlapján ugyanakkor nemcsak Bigével foglalkoznak, az is olvasható: „Sikerfilm lett az ElkXurtuk! A baloldal trükközve próbált keresztbe tenni – de hiába”. Végül, de nem utolsó sorban Gyurcsány Ferencnek és Márki-Zay Péternek is jutott hely. „Van még hely a farkas bendőjében”  – felirat mellett az is szerepel a címlapon, ahogy a farkasemberré montírozott Gyurcsány éppen megeszi az összellenzéki miniszterelnököt, miközben a DK-elnök hasában már kétségbeesett arckifejezéssel ott ücsörög Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke, Jakab Péter, a Jobbik vezetője, illetve Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd társelnöke. 

Címkék: propaganda, Ripost7