Hadházy: Az ellenzék csak elvesztheti a „ki a nagyobb pedofil” reklámversenyt

Hadházy: Az ellenzék csak elvesztheti a „ki a nagyobb pedofil” reklámversenyt

Hadházy Ákos (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha megkérdeztek volna, három dolog miatt nem javasoltam volna, hogy az ellenzék belemenjen egy „ki a nagyobb pedofil támogató” című propaganda versenybe – írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a DK március elsején indult pedofilozó plakátkampányára utalva.

Mint megírtuk, a DK EP-képviselőinek plakátján az látható, hogy „Pedofilmentegető helyett európai gyermekvédelmet!”. A párt elnökének plakátja pedig – a DK közlése szerint – a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál. Gyurcsány Ferenc egy fotót is posztolt a bejegyzéshez, amelyen Orbán Viktor látható egy óriásplakáton, az alábbi felirattal: „Isten? Haza? Pedofília!” A momentumos Donáth Anna már külön Facebook-posztban nyilvánította ki nemtetszését a plakátkampánnyal szemben, amely szerinte pont „olyan, mintha Rogán Antal boszorkánykonyhájába készült volna”, ezért hányingere van tőle.

Hadházy szerint az, hogy a Fidesz támogatja a pedofíliát (vagy hogy közöttük több a pedofil, mint az ellenzékben) ugyanúgy hazugság, „mint az az ocsmány propagandakampány, hogy az ellenzék támogatja a pedofíliát (vagy hogy közöttük több a pedofil, mint a Fideszben). Arra is kitért, hogy csak akkor tudjuk meg, ki szólt oda Balog Zoltánnak a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének kegyelmi ügye érdekében, ha a református püspök maga megszólal, de „nagyon sok olyan információ érkezik, hogy Orbán felesége lehetett az”. – Orbán persze ekkor is felelős amiatt, mert olyan rendszert épített ki, ahol a felesége (vagy bárki más) sikeresen odaszólhatott egy ilyen ocsmány ügyben. De leginkább azért felelős, hogy kiépített egy olyan propagandagépezetet, amely éveken keresztül, tízmilliárdokból mossa össze a pedofíliát a homoszexualitással, és vádolja hazug módon az ellenzéket a pedofília támogatásával – szögezi le a képviselő.

Úgy látja, az ellenzék csak elvesztheti a „ki a nagyobb pedofil” reklámversenyt, mert csak annyi plakátot tehet ki, amennyit Orbánék megengednek neki. – Tíz plakátra a Fidesz százzal tud válaszolni, százra ezerrel és balgaság nem belátni – számtalanszor elszenvedtük már –, hogy a legocsmányabb hazugsággal is lehet kommunikációs csatát nyerni, ha a hazugság több emberhez jut el, mint az igazság – fogalmaz a független politikus. Szerinte meg kell érteni azt a paradoxont, hogy Novák Katalin és Varga Judit bukása nem azt bizonyítja, hogy a propaganda gyengült volna, hanem éppen azt, hogy túl jól működött, és „Novákék az erkölcstelen kegyelemmel egy mocskos hazugságcunamit okádó ágyú elé léptek, ezért nem úszták meg szárazon”. Az ellenzéknek persze továbbra is a köztudatban kell tartania a kegyelmi botrányt, mert így legalább valamennyire fel lehet hívni a figyelmet a gyermekvédelmi hálózat rossz állapotára. De ha valódi gyermekvédelmet akarunk, akkor szerinte nem a propaganda eszközeit kell használni, már amennyire a kormány megengedi, „hanem a propagandát és ezt a mocskos rendszert kell támadni és megdönteni”.