Hétfőn ismét tüntetnek a kórházi kiürítések miatt Hadházyék

Hétfőn ismét tüntetnek a kórházi kiürítések miatt Hadházyék

Hadházy Ákos

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és szervezőtársai - Szél Bernadett országgyűlési képviselő és a Momentum Mozgalom - a kórházi ágyak 60 százaléka felszabadításának parancsa ellen, valamint az Orbán-kormány szerintük elhibázott járvány- és válságkezelése ellenében hirdettek „dudálásos” tüntetést hétfőre (április 27.) 17 órára.

Hadházyék szerint az Orbán-kormány tevékenyégének nagy része látszatintézkedés: „sem az egészségügyi rendszer, sem a gazdaság nem áll készen a következő hónapokra”.

A járvány miatt rendhagyó tüntetés kapcsán azt kérik a szervezők, hogy hétfő délután 17 órakor a miniszterelnöki hivatalhoz közel, úgy, hogy „Orbán Viktor is meghallja” a résztvevők nyomják együtt a dudát. Természetesen nem csak autósok, hanem biciklisek is kifejezhetik a nemtetszésüket a csengőjükkel, azonban arra kérik őket, hogy ez esetben fokozottan ügyelnetek a távolságtartásra.

Már 16 vidéki városban is hasonló tüntetés szerveződik a fővárosi demonstrációval egy időben. A városok listáját és az egyéb részleteket megtalálja a Hadházy képviselő által közreadott Facebook-eseményben:

https://www.facebook.com/events/225931685354405/

Jaj, segítség, elütött a Hadházy! - Videóval | Magyar Hang

Fontos, hogy a mai járványos-depressziós időszakban is igyekezzünk megőrizni a derűnket, az életörömünket. Ebben segített nekünk a hétfői napon B. Zsolt, a Vadhajtások elnevezésű kormány-, de főleg Orbán-rajongó honlap egyszemélyi mindenese. Amint arról lapunk is beszámolt, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő autós tüntetést szervezett Orbán Viktor budai Vár-beli hivatala közelébe, a budapesti Clark Ádám térre.