Ilyen állapotok fogadták a tűzoltókat a lakásban, ahol szemetet gyűjtögettek – fotók

Ilyen állapotok fogadták a tűzoltókat a lakásban, ahol szemetet gyűjtögettek – fotók

Tűz ütött ki egy zalaegerszegi lakásban, ahol szemetet gyűjtögettek (Fotó: Fotók: Zala VMKI / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egészen elképesztő látvány fogadta a város hivatásos tűzoltóit nemrég Zalaegerszegen, amikor egy Rákóczi úti társasház első emeleti lakásához riasztották őket, mert az ingatlanból dőlt ki a füst – számolt be közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írták, a lakásban szemetet halmoztak fel. Az ott élő embert még időben kimentették a tűzoltók, de így is súlyos sérüléseket szenvedett. 

Arra is emlékeztettek, nem ez volt az első ilyen eset ebben az évben Zalaegerszegen: januárban hasonló körülmények között mentettek ki egy embert égő otthonából a tűzoltók. – Idén már 1250 lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. A tűzesetek során 18-an életüket vesztették, 108 ember pedig sérüléseket szenvedett – zárták posztjukat.