Kiengedték a börtönből a pedofíliávál gyanúsított apát

Kiengedték a börtönből a pedofíliávál gyanúsított apát

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A román férfi azzal védekezik, lányára egy száz kilós súly esett rá. A nőgyógyász szerint megerőszakolták.

Több mint egy év után kiengedték a börtönből azt a román állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a kislányával szemben szexuális erőszakot követett el – tudta meg a Blikk.

– Megerősíthetem, hogy a védencemet valóban kiengedték, miután az ügyészség helyt adott a védői indítványomnak a fogvatartás megszüntetéséről. Ügyfelemmel szemben nem rendeltek el semmiféle további kényszerintézkedést – közölte a lappal Surdy Miklós ügyvéd.

A négyéves kislányt azért vitték kórházba szülei, mert ráesett egy több száz kilós súly. A gyereknek eltört a combcsontja, vérzett a nemi szerve. A nőgyógyász szerint megerőszakolták. Nem sokkal később a rendőrség őrizetbe az apát, a kislányt nevelőszülőknél helyezték el.

– A gyanúsítás most is ugyanaz védencemmel szemben, mint eddig, ez nem változott. Most még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan véget ér. Reményeim szerint hamarosan mindenki számára kiderül, hogy az édesapa ártatlan, nem követte el a bűncselekményt. Jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat – tette hozzá a védő.