Klasszikus őszi idő lesz október 23-án

Klasszikus őszi idő lesz október 23-án

Őszi idő (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A látási viszonyok délelőtt lassan, fokozatosan javulnak vasárnap – derült ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Mint írták, változóan, időszakosan erősen felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napsütéssel. Az ország döntő részén nem várható csapadék, de néhol gyenge eső nem kizárt. A délies szél általában mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között valószínű.

Az Időkép szerint vasárnap időjárási front nem lesz felettünk, de kezdetben a hidegfrontra fokozottan érzékenyek körében még fejfájás, görcsös panaszok és kopásos jellegű ízületi fajdalmak jelentkezhetnek. Délután a melegedés hatására a melegfrontra fokozottan érzékenyek tapasztalhatnak migrént, valamint gyulladásos jellegű panaszokat, esetleg fáradékonyságot, dekoncentráltságot. A szelesebb tájakon élők körében ingerlékenység, nyugtalanság is jelentkezhet, fokozódhatnak a fejfájásos, migrénes panaszok.

Címkék: időjárás