Lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt

Lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt

Gréczy Zsolt (Fotó: Gréczy Zsolt Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemond parlamenti mandátumáról Gréczy Zsolt az év végével – jelentette be a DK országgyűlési képviselője az ATV-n péntek este. Lemondását azzal indokolja, nem akarja, hogy az ügy ártson a pártjának. A képviselőről a napokban intim fényképek jelentek meg, és egy ismeretlen zaklatással vádolta meg.

2019 a DK nagy éve volt Gréczy szerint, aki nem szeretné, hogy az ő története kicsit is megtörje ezt a lendületet. A távozó képviselő hozzátette: végig támogatást kapott pártja tagjaitól és vezetőitől, egy „hosszú és mély” beszélgetésben azonban Gyurcsány Ferenc támogatásáról biztosította döntését.

Gréczy azt állította: mai fejével nem csinálná meg ezeket a képeket, arra azonban nem tud és nem is akar visszaemlékezni, hogy annak idején elküldte-e valakinek.

Arra a kérdésre, hogy a körülötte kirobbant botrány összefügg-e a Borkai-üggyel és Czeglédy Csaba abban játszott állítólagos közvetítő szerepével, Gréczy Zsolt azt válaszolta: nem tudja, kinek milyen szerepe volt a Borkai-ügyben. Egyben megköszönte a bizalmat a DK minden tagjának és szimpatizánsának.