Lemondott a Nyugati Fény főszerkesztője

Lemondott a Nyugati Fény főszerkesztője

A Nyugati Fény címlapja 2023. január 11-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott Mandula Viktor, az egyértelműen a DK-t támogató Nyugati Fény alapító főszerkesztője, minderről ő maga számolt be szerdán. A cikkben azt írta, hogy 8 éve alapította a portált, és mivel a legenda szerint az ember sejtjei hétévente lecserélődnek, ideje a változásnak.

A Média1 úgy tudja, Mandula Viktor hosszú ideje készült már a főszerkesztői feladatok átadására, hosszú ideje kereste már utódját. Végül most a lap alapítója, tulajdonosa Kenyeres Bencére bízza a főszerkesztést, aki két és fél éve dolgozik a lapnál újságíróként, emellett okleveles kommunikációszakértő és korábban az ellenzék közös önkormányzati képviselőjelöltje volt a keszthelyi 2. számú választókerületben, valamint a Keszthelyi Hírlap főszerkesztőjeként is tevékenykedett.

Mandula Viktor mostantól csak tulajdonosként figyeli a lap működését. A Média1-nek azt mondta, utódja a főszerkesztői poszton egy ambiciózus, állhatatos, maximalista fiatalember, akinek sok építő ötlete van a Nyugati Fény további fejlesztését illetően.

Arról nem írt és nem is beszélt, hogy ő mit fog csinálni a jövőben.

Címkék: média, Nyugati Fény