Magyar Péter üzent a péntek esti tüntetőknek

Magyar Péter üzent a péntek esti tüntetőknek

Magyar Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedves Fiatalok! A tiétek a jövő. Ne féljetek kiállni az elesettekért, az igazságért, a hazátokért és nem utolsó sorban a saját sorsotokért! – posztolta ki a Facebook-oldalára Magyar Péter, Varga Judit volt férje, aki a vasárnapi Partizán-interjú óta rendszeresen csöpögtet információkat a NER működéséről a közösségi oldalán. Mostani bejegyzésével feltehetően az estére tervezett tüntetés résztvevőinek üzenhetett.

Mint megírtuk, „Odakint most szörnyek járnak” címmel tartanak tüntetést péntek este 6-kor az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért a Hősök terén. A szervezők, köztük Azahriah, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt azt mondják, az elmúlt napok történései sarkallták őket arra, hogy kilépjenek az online térből és társadalmi párbeszédet kezdeményezzenek a rendszerszintű problémákról. Csütörtökre már több mint 100 közéleti szereplő biztosította támogatásáról a Hősök terei tüntetést, pénteken pedig újabb hírességek – köztük Gálvölgyi János, Pajor Tamás, Krúbi, Caramel és Papp Gergő Pimaszúr – jelezték, hogy támogatják a közös kiállást.

Frissítés: a péntek esti tüntetésről itt olvashatja tudósításunkat.