Magyar Péter Varga Juditnak: Te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol

Magyar Péter Varga Juditnak: Te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol

Varga Judit és Magyar Péter (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Magyar Péter Varga Judit azon állítására, miszerint ő csak azért mondott kritikus dolgokat Rogán Antalékról, mert volt férje – aki bejegyzése szerint bántalmazta őt kapcsolatuk alatt – ezt akarta hallani. 

Magyar szerint a volt felesége „a jogállamot alapjaiban megrengető, állításairól elterelendő a figyelmet kirakta a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt” az ő ügyészségi meghallgatására időzítve. – Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek. Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni. Szerintem ne félj, az igazság felszabadít. Egy ország állna mögéd – vélte.

Magyar Péter kedden reggel hozott nyilvánosságra egy hangfelvételt, amelyen többe közt az hallható, hogy a volt igazságügyi miniszter szerint Rogán Antalék kihúzatták magukat a Völner-Schadl üggyel kapcsolatos ügyészségi iratokból. 

Magyar Péterrel kapcsolatos összes cikkünket itt olvashatja.