Media1: Hajdú Péter már csak június végéig dolgozik Vaszily Miklós tanácsadójaként

Media1: Hajdú Péter már csak június végéig dolgozik Vaszily Miklós tanácsadójaként

Vaszily Miklós, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója beszél a közmédia Virtuózok címû klasszikus zenei tehetségkutató mûsora negyedik évadáról tartott sajtótájékoztatón a Magyar Rádió Márványtermében 2018. április 12-én (Fotó: MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Fotó: Balogh Zoltán

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Vaszily Miklóst sokrétű elnöki feladataiban több szakember is segíti tanácsadóként. A Hajdú Péterrel kötött határozott idejű tanácsadói szerződés június 30-án lejár – ezt válaszolta a TV2 sajtóosztálya a Media1-nek megerősítve a lap értesülését, mely szerint elválnak Vaszily és Hajdú útjai.

A lap felidézte, a műsorvezető éppen egy évvel ezelőtt, 2022 június végén lett Vaszily Miklós, a TV2 Média Csoport igazgatósági elnökének tanácsadója, miután a műsorvezető távozott a Life TV-t és az Ozone Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói posztjáról.

Hajdú Péter azóta a hagyományos tévézéssel felhagyott, és Frizbi TV néven indított Youtube-csatornát.