Rádióban és tévében lesz követhető a hitéleti beszélgetés

Rádióban és tévében lesz követhető a hitéleti beszélgetés

A bazilika árnyékában. (Fotó: Pethő Tibor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem tarthatják meg közönség előtt a katolikus világeseményre való felkészülés jegyében szervezett beszélgetés-sorozatot, de így megtartják, csak a médián keresztül lesz követhető.

Megannyi résztvevő előtt tartották meg az Esztergomi beszélgetések előadássorozat első eseményét a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK) való készülés jegyében február közepén. Amint arról lapunk is beszámolt, akkor Zsuffa Tünde író, a NEK sajtófőnöke, Böjte Csaba ferences szerzetes és Szikora Róbert zenész, énekes beszélgetett egymással.

A közelmúltban a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségbiztonsági intézkedések miatt a második előadáson közönség nem vehet részt, mégis megtartják, a rendezvényt az érdeklődők az a televízióban és a rádióban tudják figyelemmel követni.

Március 18-án, szerdán 18-tól Esztergomban a Szent Adalbert Központban Fodor Réka és Csókay András orvos misszionáriusok, valamint Zsuffa Tünde, a NEK sajtófőnöke osztja meg gondolatait Istenről, a hitről és a világról. Az est házigazdája a Magyar Kurír főszerkesztője, Kuzmányi István lesz. Csókay doktort a nagyközönség a bangladesi sziámi ikreken elvégzett közelmúltbeli szétválasztó műtét kapcsán ismerheti.

A Magyar Katolikus Rádió és a Bonum Televízió felajánlotta, hogy adásidőt biztosít az Esztergomi beszélgetéseknek az eredetileg meghirdetett időpontban, így az érdeklődők nem maradnak érdekes gondolatok nélkül.