Szilveszterre megérkeztek Mészáros Lőrinc téli gondolatai Bödőcs Tibor előadásában

Szilveszterre megérkeztek Mészáros Lőrinc téli gondolatai Bödőcs Tibor előadásában

Bödőcs Tibor Karinthy-gyűrűs humorista, író (Fotó: Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tavaly júliusban publikálta Bödőcs Tibor humorista Mészáros Lőrinc nyári gondolatait. A paródiavideó azóta lassan két és fél millió megtekintésnél jár, és oroszlánrésze van abban, hogy a tavaly az év szava a Hvg.hu-nál az Andi lett.

Bödőcs most az év utolsó napján publikálta a volt felcsúti polgármester téli gondolatait, mert „közeledik lassacskán elég gyorsan az új esztendő”. Ez a videó sem nélkülözi az aktualitásokat: van szó benne a tanárokról, és arról is, hogy ebből a háborúból kimaradunk, de csinálunk majd egy sajátot. „Aki itt mazochista, annak itt mindig minden számítása bejön” – hangzik el, és Andi most is központi szereplő. Megtudjuk, hogy mind a tizenhét számlájuk megtelt („Andi, hívott a bank, megtelt a számlánk! Mind a tizenhét.”), és azt is, a kormány keményen dolgozik azon, hogy a nekünk járó EU-s támogatásokat Mészáros Lőrinc megkapja.

A valamivel több, mint négy perces videót ITT nézheti meg.