Újbudán közösen indulnak az ellenzéki pártok

Újbudán közösen indulnak az ellenzéki pártok

Ötpárti ellenzéki együttműködés révén közös jelöltek indulását jelentette be László Imre újbudai polgármester 2024. február elsején. (Fotó: László Imre Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budapesti kerületek közül elsőként Újbudán született megállapodás a demokratikus ellenzék pártjai között. Az öt ellenzéki párt – a DK, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP – ugyanis megállapodott egymással, hogy közös képviselőjelölteket indítanak a június 9-i önkormányzati választáson – jelentette be László Imre, Újbuda polgármestere.

„Közösen kívánjuk a munkát folytatni, hogy terveinkkel összhangban Újbudát haladó szemléletű mintakerületté, biztonságossá és zölddé formáljuk, ahol nemcsak figyelünk, de vigyázunk is egymásra” – fogalmazott a polgármester a közösségi oldalán. Orosz Anna, a kerület országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a koalíciós pártok egy erős és befogadó kerületért dolgoznak, ahol érték a zöldterület, ahol a legfontosabb, hogy a gyerekeknek jó legyen a bölcsődékben és óvodákban, ahol a kerületiek egészségén sosem spórolnak. 

 

Címkék: László Imre, Újbuda