HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód UFO-hívők ezr...

UFO-hívők ezrei miatt hirdethetnek vészhelyzetet Nevadában

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Vészhelyzetet hirdethetnek ki a nevadai Lincoln megyében, ahol a hírhedt 51-es körzet, az amerikai légierő titkos katonai bázisának megrohamozására készülnek a kíváncsi UFO-hívők. Sokak szerint ugyanis itt tárolják a földönkívüliek lezuhant repülő csészealjait – többek között a Roswellnél földbe csapódott repülőtárgyat is –, sőt földönkívülieket is. Az 51-es körzet meglátogatása egy eredetileg viccből meghirdetett esemény a Facebook-on, amit szeptember 20-ra hirdettek meg. Azért kezdek vele komolyan foglalkozni, mert időközben már több mint kétmillióan regisztráltak rá.

Az USA Today-nek egy megyei vezető azt nyilatkozta, hogy bár tudják, nem feltétlenül következik be a roham, nem lehet tudni, mi fog történni – derül ki a hvg.hu szemléjéből. Azt írják, hogy akár már néhány ezer elszánt UFO-hívő is súlyos gondot okozhat a ritkán lakott nevadai településeken. Hiányoznak ugyanis a szállások és az ellátás, ráadásul a sivatagban a túlélés is kihívás. Az amerikai hadsereg előre figyelmeztetett, minden eszközzel megvédik a bázist.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,693lájkolóTetszik
3,471követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Néha inkább befogtam a számat” – Magyar Hang-ajánló

Trianon 100, interjú Gerendai Károllyal, vendégmunkások Balástyán. Keresse a Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek