HIRDETÉS
Kezdőlap Életmód UFO-hívők ezr...

UFO-hívők ezrei miatt hirdethetnek vészhelyzetet Nevadában

HIRDETÉS

Vészhelyzetet hirdethetnek ki a nevadai Lincoln megyében, ahol a hírhedt 51-es körzet, az amerikai légierő titkos katonai bázisának megrohamozására készülnek a kíváncsi UFO-hívők. Sokak szerint ugyanis itt tárolják a földönkívüliek lezuhant repülő csészealjait – többek között a Roswellnél földbe csapódott repülőtárgyat is –, sőt földönkívülieket is. Az 51-es körzet meglátogatása egy eredetileg viccből meghirdetett esemény a Facebook-on, amit szeptember 20-ra hirdettek meg. Azért kezdek vele komolyan foglalkozni, mert időközben már több mint kétmillióan regisztráltak rá.

HIRDETÉS

Az USA Today-nek egy megyei vezető azt nyilatkozta, hogy bár tudják, nem feltétlenül következik be a roham, nem lehet tudni, mi fog történni – derül ki a hvg.hu szemléjéből. Azt írják, hogy akár már néhány ezer elszánt UFO-hívő is súlyos gondot okozhat a ritkán lakott nevadai településeken. Hiányoznak ugyanis a szállások és az ellátás, ráadásul a sivatagban a túlélés is kihívás. Az amerikai hadsereg előre figyelmeztetett, minden eszközzel megvédik a bázist.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,658lájkolóTetszik
2,803követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Több kórházban is megszűnhet az aktív ellátás

Többek között azokon a helyeken lépnének drasztikusan, ahol nagy a munkaerőhiány egy munkaanyag szerint.

Szerény javaslat