HIRDETÉS
HIRDETÉS

UFO-hívők ezrei miatt hirdethetnek vészhelyzetet Nevadában

Szerző: | 2019. augusztus 22., 18:51 | Életmód

(Fotó: Needpix.com/MartinStr)

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Vészhelyzetet hirdethetnek ki a nevadai Lincoln megyében, ahol a hírhedt 51-es körzet, az amerikai légierő titkos katonai bázisának megrohamozására készülnek a kíváncsi UFO-hívők. Sokak szerint ugyanis itt tárolják a földönkívüliek lezuhant repülő csészealjait – többek között a Roswellnél földbe csapódott repülőtárgyat is –, sőt földönkívülieket is. Az 51-es körzet meglátogatása egy eredetileg viccből meghirdetett esemény a Facebook-on, amit szeptember 20-ra hirdettek meg. Azért kezdek vele komolyan foglalkozni, mert időközben már több mint kétmillióan regisztráltak rá.

Az USA Today-nek egy megyei vezető azt nyilatkozta, hogy bár tudják, nem feltétlenül következik be a roham, nem lehet tudni, mi fog történni – derül ki a hvg.hu szemléjéből. Azt írják, hogy akár már néhány ezer elszánt UFO-hívő is súlyos gondot okozhat a ritkán lakott nevadai településeken. Hiányoznak ugyanis a szállások és az ellátás, ráadásul a sivatagban a túlélés is kihívás. Az amerikai hadsereg előre figyelmeztetett, minden eszközzel megvédik a bázist.

Címkék: 51-es körzet, Amerikai Egyesült Államok, földönkívüli, Nevada, repülő csészealj, titkos bázis, UFO, UFO-hívők, Ufológia


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest