Adjunk ajándékba élményt szeretteinknek! (x)

Adjunk ajándékba élményt szeretteinknek! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mindenki szívesen lepi meg családtagjait, barátait különleges ajándékokkal fontos alkalmakkor, ünnepek alkalmával. Csakhogy nem is annyira egyszerű minden esetben valami újat kitalálni, igazán eredeti ajándékkal örömet okozni, kifejezni irántuk érzett szeretetünket, gondoskodásunkat, figyelmünket.

Ha végiggondoljuk a másik oldalról, akkor számunkra is mindig az élmények jelentettek igazán örömöt: egy pihentető pár nap a kedvesünkkel, amit a Hotel Karos Spa Zalakaros ajándékutalvány beváltásával költhettünk el, remek kirándulások, izgalmas gasztrokalandok.

Ezek azok a dolgok, amik nem törnek el, nem kopnak meg, amikre még idősebb korunkban is emlékezhetünk; ez az, ami mindig aktuális ajándék, ami mindig valódi örömet okoz.

Személyre szabott megoldás

Amikor szeretteinket szeretnénk valami kedvességgel kényeztetni, akkor mindig fejtörést okoz, hogy mit, mikor és hogyan adjunk nekik. Ruhát vennénk, de vajon melyik modell tetszene? Utazást adnánk, de mikor van erre szabadideje?

Az ajándékutalvány nagy előnye, hogy személyre szabható, egyszerre konkrét is és nem is, hiszen, mondjuk egy utazás esetében az biztos, hogy utazhat, még a szálloda is adott, de az időpontot a megajándékozott maga választhatja ki. A meglepetés adott, viszont biztos, hogy nem fordul a visszájára, hiszen a megajándékozott jól fogja érezni magát minden esetben.

Mire figyeljünk?

Az ajándékutalványok remek lehetőséget jelentenek, viszont van, amire érdemes figyelni. Először is arra, hogy olyan cégnél, márkánál, szálláshelynél vegyünk utalványt, amely a megajándékozandó személy ízlésével egyezik, amit tényleg élvezni tud. Erről akár óvatosan, kötetlen beszélgetés közben tájékozódhatunk is, kipuhatolhatjuk, valóban tetszik-e neki az adott stílus, utazási célpont.

A másik fontos tényező, amit mindenképpen figyelembe kell venni, az az ajándékutalvány beválthatóságának határideje. Ellenőrizzük, hogy elég tág-e az intervallum a felhasználhatóságra, nehogy a szűk időkeret álljon a boldogság útjába.

Ha így járunk el, akkor biztos nem okozunk csalódást, hiszen valódi ajándékot adunk, ami nem kényszer, hanem lehetőség, kifejezi a gondoskodási szándékunkat, megmutatja, hogy tényleg szeretnénk örömet okozni a másiknak, viszont semmiképpen sem erőltetett, hiszen a megajándékozott maga döntheti el, miként illessze az adott megvásárolt dolgot, kapott élményt a hétköznapjaiba.

Milyen alkalomra?

Az ajándékutalványok remek meglepetésnek számítanak igazából bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról, sőt, egy frissen házasodott párnak is kiváló ajándék lehet.

Legyen szó bármilyen eseményről, ez a konstrukció ideális megoldás, főleg ha élményre lehet váltani, mint például egy romantikus hétvégére egy kedves városka kellemes wellness-szállodájában.

Okozzunk felhőtlen örömöt, ajándékozzunk élményt ajándékutalvánnyal!