HIRDETÉS
Kezdőlap Gazdaság Több mint tíz...

Több mint tízezer Daciát hívnak vissza

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

13 300 Daciát hívnak vissza a szervizbe biztonsági okokból Romániában. A helyi fogyasztóvédelmi hivatal kezdeményezte a lépést – úgy tapasztalták, hogy az autógyár Logan, Lodgy és Dokker modelljeiben előfordulhat, hogy a sofőrt védő légzsák nem működik megfelelően baleset esetén. Az Automarket.ro értesülése szerint a visszahívott modellek között vannak az új generációs Loganok is – jelenleg ez a legnagyobb számban eladott modell a román autópiacon.

A gyártó a szakszervizeiben ingyen cseréli a légzsákot – az érintett autótulajdonosokat levélben értesítik, és nekik kell időpontot kérniük a szervízekben. A csere nagyjából ötven percet vesz igénybe.

Megkérdeztük a Dacia hazai forgalmazóját, mi a helyzet a Magyarországon értékesített autókkal. Amint megérkezik a válasz, frissítjük cikkünket.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,646lájkolóTetszik
3,464követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek