Az agráriumban terjeszkedhet tovább Tiborcz István cégcsoportja

Az agráriumban terjeszkedhet tovább Tiborcz István cégcsoportja

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A miniszterelnök veje, Tiborcz István többségi tulajdonában lévő BDPST Zrt. tovább bővült, mivel december 19-én, ötmillió forintos jegyzett tőkével bejegyezték a BDPST Agráripari Zrt.-t – írta meg az Mfor.

Az új cég főtevékenysége az üzletviteli, és egyéb vezetési tanácsadás, de a nevéből arra lehet következtetni, hogy az agráriumban fog dolgozni. Ez új irányt jelenthet, hiszen a BDPST csoport eddig zömmel az ingatlanpiacon és a turizmusban bukkant fel – jegyzi meg a portál. Az Mfor emlékeztet arra, már voltak jelei annak, hogy ebbe az irányba is bővülhet a BDPST, hiszen idén tavasszal megszerezte a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék egyik meghatározó borászatát, a Patricius Borházat. A lap szerint Tiborcz őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint hét esztendeje. Az pedig nyári hír volt, hogy Tiborcz István felesége, Orbán Ráhel adásvételi szerződést kötött összesen 94 hektárnyi földterületre a tokaji borvidéken.