HIRDETÉS

Romagyilkosságok: még mindig lehetnek elvarratlan szálak

2009: elfogták az elkövetőket

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Harminc év – Harminc történet. Sorozatunkban, harminc évvel a rendszerváltozás után közelmúltunk tipikus történeteiből szemezgetünk.

HIRDETÉS

Minden idők egyik legszörnyűbb bűncselekmény-sorozatát sikerült megállítania a rendőrségnek, amikor 2009. augusztus 21-én, a hajnali órákban lecsaptak egy debreceni szórakozóhelyre, és őrizetbe vettek négy férfit: Kiss Árpádot, testvérét, Kiss Istvánt, Pető Zsoltot és Csontos Istvánt. A bűnbanda 2008–2009-ben kilenc helyszínen hajtott végre Molotov-koktélos, fegyveres támadást romák ellen. Hat embert, köztük egy gyereket megöltek, öt áldozatuk megsérült, összesen ötvenöt ember testi épségét veszélyeztették.

(…)

HIRDETÉS

A cigányok elleni támadássorozat miatt az elfogás idejére, 2009 nyarára már pattanásig feszült a hangulat az országban, hiszen már egy esztendeje tartott a kegyetlen öldöklés, és a falvakban mindenki attól rettegett, ők lesznek-e a következő kiszemeltek.

2008: a Deutsche Bank a forintot, a Soros Fund az OTP papírjait támadta | Magyar Hang

A magyar kriminalisztikában példátlan támadássorozat 2008. július 21-én kezdődött Galgagyörkön. A tettesek többször rálőttek két lakóházra, de akkor még nem sérült meg senki

(…)

A büntetőper 2011. március 25-én kezdődött. Az ügyészség részletesen feltárta a támadások előkészületeit.

(…)

A teljes cikket keresse a Magyar Hang október 4-én megjelent 2019/40. számában!

HIRDETÉS

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/40. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,196lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Farkasszemet néztek a romák a Mi Hazánk demonstrációján résztvevőkkel – Videóval

A párt erődemonstrációján résztvevők Miskolcról Sályra akartak eljutni, amikor szembetalálták magukat több száz romával.

Riadó!