HIRDETÉS

Romagyilkosságok: még mindig lehetnek elvarratlan szálak

2009: elfogták az elkövetőket

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Harminc év – Harminc történet. Sorozatunkban, harminc évvel a rendszerváltozás után közelmúltunk tipikus történeteiből szemezgetünk.

Minden idők egyik legszörnyűbb bűncselekmény-sorozatát sikerült megállítania a rendőrségnek, amikor 2009. augusztus 21-én, a hajnali órákban lecsaptak egy debreceni szórakozóhelyre, és őrizetbe vettek négy férfit: Kiss Árpádot, testvérét, Kiss Istvánt, Pető Zsoltot és Csontos Istvánt. A bűnbanda 2008–2009-ben kilenc helyszínen hajtott végre Molotov-koktélos, fegyveres támadást romák ellen. Hat embert, köztük egy gyereket megöltek, öt áldozatuk megsérült, összesen ötvenöt ember testi épségét veszélyeztették.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

(…)

A cigányok elleni támadássorozat miatt az elfogás idejére, 2009 nyarára már pattanásig feszült a hangulat az országban, hiszen már egy esztendeje tartott a kegyetlen öldöklés, és a falvakban mindenki attól rettegett, ők lesznek-e a következő kiszemeltek.

HIRDETÉS
2008: a Deutsche Bank a forintot, a Soros Fund az OTP papírjait támadta | Magyar Hang

A magyar kriminalisztikában példátlan támadássorozat 2008. július 21-én kezdődött Galgagyörkön. A tettesek többször rálőttek két lakóházra, de akkor még nem sérült meg senki

(…)

A büntetőper 2011. március 25-én kezdődött. Az ügyészség részletesen feltárta a támadások előkészületeit.

HIRDETÉS

(…)

A teljes cikket keresse a Magyar Hang október 4-én megjelent 2019/40. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/40. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS
Torkos Matild
Torkos Matild
A Magyar Hang főmunkatársa

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,915lájkolóTetszik
3,627követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Három balatoni település kapott kikötőt a Baharttól

Balatonakali, Balatonkenese és Balatonudvari bizonyos feltételekkel 25 évre ingyenes használatba kapja a kikötőket.