Durvul a magyar-ukrán konfliktus: itt a Kötöttfogás 10. adása

Október 10-én, szerdán a tizedik adással jelentkezett a Kötöttfogás a Magyar Hang Facebook-oldalán!

Hirdetés

A műsorvezető: Dévényi István. Résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor és Pörzse Sándor.

Kötöttfogás 10. adás – 10 ezer hivatalnokot rúg ki a kormány

A műsorvezető: Dévényi István. A résztvevők: Konok Péter, Csintalan Sándor Hivatalos Oldala, Pörzse Sándor. Tervezett témák: – Jön a fizetős felsőoktatás – 10 ezer hivatalnokot rúg ki a kormány – Itt járt Erdogan – Durvul a magyar–ukrán konfliktus A korábbi adások visszanézhetők itt: https://www.youtube.com/channel/UCnlMwO6KqQQKn7byzHRbvlQ/sub_confirmation=1 Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson!

Témák:
– Jön a fizetős felsőoktatás
10 ezer hivatalnokot rúg ki a kormány
Itt járt Erdogan
Durvul a magyar-ukrán konfliktus

Kérjük, támogassa a műsort, hogy fennmaradhasson! Ide várjuk adományaikat: Számlatulajdonos neve: Alhambra-Press Bt. Számlaszám: 11702036-20724120 (OTP) A megjegyzésben mindenképpen tüntesse fel: “Kötöttfogás”. Nagyon köszönjük!

A múlt heti adást itt nézheti meg:

Parázs vita volt a Kötöttfogásban – Magyar Hang

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebook-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Hirdetés

A korábbi adások visszanézhetők itt!

Tudjuk, hogy mindenki kér. Tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.