Álljon félre a villamos, mert jövök!

Álljon félre a villamos, mert jövök!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy bukaresti nő autójával a villamossíneken előzte meg a jókora forgalmi dugót, majd hirtelen szembe találkozott az érkező villamossal. A helyzet ekkor váratlan fordulatot vett: a nő kiszállt az autójából, és odament a várakozó járműhöz, A villamosvezető kinyitotta az ajtót, mire a nő elkezdett ordítozni vele, hogy azonnal álljon félre az útjából!

Hai sa o facem vedeta pe d na care... - Creteanu Alexandra

Hai sa o facem vedeta pe d na care circula "regulamentar"asa se intampla in fiecare dimineata.

Az abszurd helyzeten a közeli megállóban várakozók is meghökkentek, majd próbálták a hölgynek elmagyarázni, hogy ez nem fog menni, és ő álljon félre, mert elutaznának a villamossal. Aki hülye, az is marad, hallani a közösségi oldalra felkerült videón a várakozók egyik megjegyzése – a filmet eddig több mint egymillióan nézték meg és másfél ezren szóltak hozzá. Hogy mi lett a cicaharc vége, nem tudni, mert a videó előtte véget ér, de a leírásban az van, a vétkes nő rendszeresen így, a síneken hajtva próbálja megelőzni autóstársait.