Megszületett Boris Johnson és menyasszonya, Carrie Symonds gyermeke

Megszületett Boris Johnson és menyasszonya, Carrie Symonds gyermeke

Boris Johnson brit miniszterelnök és élettársa, Carrie Symonds társaságában az eredményvárásra érkezik a londoni Brunel Egyetemre 2019. december 13-án, az előrehozott brit parlamenti választások másnapjának hajnalán. Symonds 2020. február 29-én Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő és Johnson az előző év végén eljegyezték egymást és anyai örömök elé néz. A babát nyár elejére várják (Fotó: MTI/EPA/Will Oliver)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megszületett szerda reggel egy londoni kórházban Carrie Symonds és Boris Johnson fia, mindenki egészséges – adta hírül közleményben a pár a The Guardian brit napilap szerint.

A brit kormányfő szóvivőjének elmondása szerint a pár köszönetet mondott az egészségügyi személyzetnek.

Boris Johnson gyermekének anyja, Carrie Symonds 32 éves, a brit Konzervatív Párt kommunikációs vezetője volt, jelenleg környezetvédelemmel foglalkozik ugyanott. Ők az első pár, akik anélkül élnek együtt a  Downing Street-i miniszterelnöki rezidenciában, hogy összeházasodtak volna.

A brit kormányfőnek már van négy gyermeke második feleségétől, Marina Wheeler ügyvédtől, két fiú és két lány: a legidősebb 26, a legfiatalabb 20 éves. Wheeler és Johnson 25 év házasság után, februárban váltak el hivatalosan.

Johnsonnak a The Guardian szerint van egy házasságon kívüli viszonyból született gyermeke is, aki még a kormányfő londoni polgármestersége alatt jött a világra. A lap azt írja: Johnson a nyilvánosság előtt folyamatosan visszautasítja azokat a kérdéseket, amelyek arra vonatkoznak, voltaképpen hány gyermeke is van.

Boris Johnson nemrég gyógyult fel a koronavírus-fertőzésből, hétfőn állt először munkába.

Hétfőtől állhat újra munkába Boris Johnson | Magyar Hang