HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Miről beszélg...

Miről beszélget Kertész Mihály és Bódy Gábor a halál után?

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Izgalmas filmtervéről adott hírt Lichter Péter, a Fagyott május című „avantgárd horror” rendezője. Az alkotó harmadik játékfilmje Üres lovak címmel készül, és két legendás művész, Kertész Mihály és Bódy Gábor halál utáni beszélgetését mutatja be. A korszakos rendezőket Mácsai Pál és Rába Roland formálják meg, a diskurzust pedig hollywoodi klasszikusok, valamint „szerzői és avantgárd munkák asszociatív kollázsa kíséri”. A két legendás filmes párbeszéde nemcsak a filmtörténet releváns kérdéseire, de az alkotók személyes drámáira, belső vívódásaira is rávilágít majd. A film független finanszírozásban, állami támogatás nélkül készült, bemutatása pedig idén várható. A forgatókönyvet Lichter mellett Kránicz Bence és Roboz Gábor jegyzik.


HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Lakner Dávid
Lakner Dávid
1990-ben született újságíró, a Magyar Hang munkatársa. 2015-től dolgozott a Magyar Nemzetnél, előbb az MNO-nál, majd a kultúra rovatban. Média, film, irodalom, Bergman, Camus, Vonnegut.

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,748lájkolóTetszik
3,506követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Orbán ellen az erény a legveszélyesebb fegyver” – Magyar Hang-ajánló

Hármas interjú Jeszenszky Gézával, Ungváry Krisztiánnal és Reichert Jánossal. Beszélgetés Fabricius Gáborral és Pardavi Mártával. Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek