HIRDETÉS
Kezdőlap Kultúra Elhunyt Luke ...

Elhunyt Luke Perry színész

HIRDETÉS

Ötvenkét éves korában hétfőn kaliforniai otthonában agyvérzés következtében halt meg Luke Perry. A színész szóvivője, Arnold Robinson szerint Perryvel volt a családja, köztük két gyereke, menyasszonya, volt felesége, a szülei, valamint testvérei és barátai.

HIRDETÉS

– A család minden együttérzést és minden, világszerte Luke-ért elmondott imáért hálás, viszont szeretnék csendben gyászolni Perryt; ezért nem szeretnének megszólalni az ügyben – idézte a BBC Robinsont.

A leginkább az 1990 és 2000 között futó Beverly Hills 90210 című sorozatból is ismert színész még múlt hét szerdán kapott agyvérzést, akkor kórházba szállították. A korábbi kórházba szállításával egy időben a Fox jelezte, újraéleszti a Beverly Hillst, ahol egyébként Perry Dylan McKay karakterét játszotta, és a széria hat korábbi főszereplője is visszatér idősebb kori önmagát alakítva.

A színész egyébként nem bánta, hogy folyton Dylannel azonosították. „A halálomig hozzá fognak kötni, de igazából egyáltalán nem bánom. Én alkottam meg Dylan McKayt, ő az enyém” – idézte most a színész ezzel kapcsolatos véleményét a The Hollywood Reporter.

Beverly Hills, 90210 – Intro – Serienoldies

Das Intro-Video aus der 2. Staffel zu Beverly Hills, 90210. Mehr zur Serie findet ihr auf http://www.serienoldies.de/serien/beverly-hills-90210/

Perry egyébként jelenleg a Riverdale című sorozatban játszott, a széria harmadik évada megy éppen, a 22 epizódból tizennégyet sugároztak már.

HIRDETÉS

Emlékezetes volt feltűnése Luc Besson 1997-es Az ötödik elem című sci-fijében, ahol mindössze nyolc másodpercet szerepelt a film legelején.

The Fifth Element

New York cab driver Korben Dallas didn’t mean to be a hero, but he just picked up the kind of fare that only comes along every five thousand years: A perfect beauty, a perfect being, a perfect weapon. Together, they must save the world.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

27,850lájkolóTetszik
2,404követőKövetés
16,749feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Elhallgatások és hazugságok – Magyar Hang-ajánló

Thuróczy Szabolcs-interjú. Lelepleződik „Tiborc”, a szalagmunkás riporter. Vannak anyák, akik maguk is árulják a drogot. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

A Fidesz és a Facebook: cenzúra ott, cenzúra itt

A kormánypártot nem a ngy techcégek működésének anomáliái zavarják, hanem az, hogy azokat nem ő uralja. Álhírgyártásban, manipulációban sem tűri a konkurenciát.