HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Budapesti Fesztivál zenekar beköltözik a nappalikba

Szerző: | 2020. március 16., 10:53 | Kultúra

HIRDETÉS
HIRDETÉS

„Most eljött az intim, otthoni zenehallgatás és a néhány fős kamarazene ideje, hiszen nem szabad egy zenekarnyi zenészt és a közönséget egy zárt térben összezsúfolva veszélynek kitennünk. De zenére szükség van, ilyenkor még inkább” – mondja Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar vezetője. Ezért is indítják útra március 16-án az online Karanténesteket, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek.

Az online követhető kamarakoncerteket a zenekar próbaterméből közvetítik minden este 19:45-kor, ezeket a www.bfz.hu oldalon, illetve a zenekar Facebook-oldalán lehet figyelemmel követni. A következő napok programja ide kattintva érhető el.

A BFZ arra kéri a hallgatókat, ha tehetik, támogassák a zenekar tagjait, akiknek a sorozatos koncertlemondások komoly bevételkiesést jelentenek.

Címkék: Budapesti Fesztiválzenekar, koronavírus-járvány, otthoni karantén


HIRDETÉS
Kis Magyarország Dubajban

Kis Magyarország Dubajban

Sorra módosítja a koronavírus-járvány miatt a jövő évre halasztott dubaji világkiállítás magyar pavilonjára vonatkozó szerződéseit a megvalósításért felelős Expo 2020 Nonprofit Kft.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest