Az árvízhelyzet ellenére látogatható az A38

Az árvízhelyzet ellenére látogatható az A38

Fotó: Facebook/A38

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az árvízhelyzet ellenére továbbra is látogathatóak az A38 Hajó programjai – közölte a szórakozóhely a Facebook-oldalán. A Petőfi híd felőli sétányról a hely gyalogosan biztonsággal megközelíthető.

Autóval érkezők számára ugyanakkor a felső rakpart parkolási lehetőségeit javasolják. A Henryk Slawik rakpart gépjárművel átmenetileg nem közelíthető meg.

A hajón kedd este nyolctól Fran Palermo és a The Grinch Orchestra játszik, szerdán a 30Y tart lemezbemutató koncertet, csütörtökön pedig a Kiscsillag érkezik egy „őrületes táncesttel”.

Mint korábban írtuk: Budapestnél kedden délelőtt tízkor 636 centiméteres vízszintet jeleztek, a tetőzés pedig 680 körül várható csütörtökön, a reggeli órákban. A rakpart magasságát, ami 645 centiméter, kedden délután éri el a folyó, a rakpart szintje alá pedig majd csak pénteken kerülhet a vízállás.

Címkék: koncert, A38, árvízhelyzet