HIRDETÉS

A legszebb bajszú fideszes képviselő átadott egy konténert!

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

Szép napra virradt Bicske lakossága kedden. Ugyanis ezen a napos, üde novemberi napon tovább bővült a Fejér megyei kisváros infrastrukturális ellátottsága, amikor is Tessely Zoltán, a Bicskét és nem utolsó sorban Felcsútot is magában foglaló választókerület meggyőző (bajusz)mérettel rendelkező képviselője, nem utolsó sorban miniszteri biztos felavatott a helyi diszkontüzlet parkolójában egy kontéNERt. Még pontosabban egy kontéNERt, amelyben egy minden szerencsejátékos igényt kielégítő lottózót helyeztek el.

A rövid megnyitó ünnepségen Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Vukmir Dragan, a bicskei focicsapat szakmai igazgatója, és Sass László, az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetség tagja kívánt sok sikert az egységet üzemeltető Széplaki Árpád vállalkozónak – számol be róla a 2060 Blog.

Lapunk nevében gratulálunk az avatóknak, hiszen nem hallottunk még róla, hogy egy miniszteri biztos avasson fel egy kontéNERt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,970lájkolóTetszik
3,644követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Nem fogok meghátrálni” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Máté Gáborral és Körömi Attilával. Látogatóban a papból lett polgármesternél. Riport a halálra ítélt Csicsali vonatról. Keresse a Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek