HIRDETÉS

A legszebb bajszú fideszes képviselő átadott egy konténert!

HIRDETÉS

Szép napra virradt Bicske lakossága kedden. Ugyanis ezen a napos, üde novemberi napon tovább bővült a Fejér megyei kisváros infrastrukturális ellátottsága, amikor is Tessely Zoltán, a Bicskét és nem utolsó sorban Felcsútot is magában foglaló választókerület meggyőző (bajusz)mérettel rendelkező képviselője, nem utolsó sorban miniszteri biztos felavatott a helyi diszkontüzlet parkolójában egy kontéNERt. Még pontosabban egy kontéNERt, amelyben egy minden szerencsejátékos igényt kielégítő lottózót helyeztek el.

HIRDETÉS

A rövid megnyitó ünnepségen Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Vukmir Dragan, a bicskei focicsapat szakmai igazgatója, és Sass László, az 1956-os Vitézi Lovagrend Világszövetség tagja kívánt sok sikert az egységet üzemeltető Széplaki Árpád vállalkozónak – számol be róla a 2060 Blog.

Lapunk nevében gratulálunk az avatóknak, hiszen nem hallottunk még róla, hogy egy miniszteri biztos avasson fel egy kontéNERt.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Gulyás Balázs
Gulyás Balázs
„Isten, haza, család.”

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

30,128lájkolóTetszik
2,850követőKövetés
18,900feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Szátokat befogni nem kell félnetek? – Magyar Hang-ajánló

Szűcs Tamás-, Kincses Gyula-, Nemény András- és Gera Marina-interjú. Mi lesz a színházakkal? Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Ami elveszett, nem tér vissza többé

Két súlyosabb drámát néztünk a Netflixen. A hiány filmje a Keresem a testemet, de a Házassági történet is.

Nélkülem