HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Gerzson vissz...

Gerzson visszavonult, utána maradt a nagy semmi

HIRDETÉS

Utolsó labdarúgóját is elveszítette a magyar futball: Gera visszavonulása után tényleg nincs egyetlen arc a sportágban, akiért érdemes volna az állami sportadóra kapcsolni. A foci olyan zselézett és tetkós zsúrfiúk játéka lett, akiknek se a sportágról, se a küzdelemről, se az élet keményebb oldaláról nincs tapasztalatuk. Gera Zoltán soha nem tagadta, pécsi éveiben a kábítószer és a tudatmódosítók rabjaként abbahagyta a focit. Mondhatnánk, egy igazi rock & roll arc, de nem: szenvedélybeteg, egy szétesett egzisztencia volt. Aki jobb sorsa érdemesként hihetetlen tehetséggel volt megáldva. Egy lett volna a magyar foci elkallódott tehetségei között. De megtért, küzdött, harcolt és nyert. Ha nem ez történik vele, tán már nem is élne.

HIRDETÉS

Istent magához engedte és ez megmentette. Lehetett volna más kapaszkodót is találnia, de ő a vallásban látta a kivezető utat. A Hit Gyülekezetét választotta, ahol élethosszig tartó szellemi táplálékot kapott. Feleségét is ott ismerte meg, gyermekét is nyilván hasonló szellemben fogja nevelni.

West Bromwich Albion

🎥 There’s only one Zoltan Gera… Congratulations on a wonderful career and enjoy your retirement! You’ll always be welcome at The Hawthorns 💙 #WBA

Lőtt szép gólokat, szerzett kellemes pillanatokat Angliában és az Üllői úton egyaránt, de életútjában mégsem ez az iránymutató. Sokkal inkább az, hogy mert és tudott váltani. Sokáig kereste, mire megtalálta az útját. Mélyből jutott a magasba. Fordítva sokkal rosszabb.

Fulham FC Official

📷 Fulham hero Zoltan Gera announced his retirement from football this week – have a look at some of the best photos from his three years at the Club 👉 http://ow.ly/eKTv30kIOBw

Ferencvárosi Torna Club

Mindent köszönünk, Gera Zoli!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi két dollár is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

26,241lájkolóTetszik
1,991követőKövetés
15,209feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Be a pártba – Magyar Hang-ajánló

Gulyás Márton-, Döme Zsuzsanna-, Nényei Pál- és Krusovszky Dénes-interjú. Kórházból ukrán munkásszálló Újpesten? Egy Németországba költözött család története. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

Nagy-Britannia: két választás között, zsákutcában

A brexit folyamata mostanra olyan bénultságot idézett elő az Egyesült Királyság kormányzati rendszerében, amilyenre a második világháború óta nem volt példa.