Michael Phelps: Megemelem a kalapom Kristóf előtt!

Michael Phelps: Megemelem a kalapom Kristóf előtt!

Az aranyérmes Milák Kristóf (k), mellette a második helyezett japán Szeto Daija (b) és a bronzérmes dél-afrikai Chad Le Clos a férfi 200 méteres pillangóúszás döntõjének eredményhirdetése után (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

És máris itt a 23-szoros olimpiai bajnok, minden idők legnagyobb úszójának a reakciója – igen, Michael Phelps beszélt Milák Kristófról, miután a New York Timesnak sikerült utolérnie azt követően, hogy a fiatal magyar megdöntötte a korábbi világrekordját.

„Persze, kissé frusztráló megélni, hogy elesett ez a csúcs, mégsem lehetnék boldogabb, hisz láttam, hogyan csinálta. Ennek a kölyöknek az utolsó száz métere egyszerűen hihetetlen volt. Egy óriási 200 pillangót rakott össze, elejétől a végéig” – olvasható a Magyar Úszó Szövetség hivatalos Facebook-oldalán.

„Megtörtént, mert volt egy kölyök, aki meg akarta csinálni, aki álmodott arról, hogy megcsinálja, aki rájött, hogyan lehet megcsinálni, aki addig dolgozott a technikáján, amíg az ilyen gyönyörű lett, és aki beletette azt az igazán, de igazán kőkemény munkát, ami ahhoz kell, hogy végül megdöntse ezt a csúcsot. Megemelem a kalapom előtte.”

Security Check Required

null