HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Szujó Zoltán:...

Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

Nyugalom csomag

Legyen Ön is előfizetőnk, most akár egy hónapra is otthonába rendelheti a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti ITT! Köszönjük!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ma már úgy látja, hogy követett el hibákat, amikor májusban szakított az MTVA-val. Nem úgy nyilatkozott, alkotott véleményt, ahogy illett volna. Szujó Zoltán bevallása szerint még nem találta meg a képernyőn túli világban a boldogságot, de rengeteg ajtó kinyílt a számára. A Forma–1-es száguldó cirkuszt 18 éven át közvetítő riporternél akkor telt be a pohár, amikor a Spanyol Nagydíjról azért rendelte haza a közmédia, mert helyszíni közvetítés esetén nem tudta volna garantálni a megfelelő hangminőséget, csak budapesti stúdióból.

Részletek a Magyar Hang október 18-i (2019/42.) számában megjelent interjúból!

(…)

– Árulja már el, mi az igazság: ön mondott fel az MTVA-nak, vagy, ahogy a köztévé vezetése állította, ők bontották fel a szerződését…
– Akkoriban elmondtam mindent, többet erről nem szeretnék beszélni. Bízom abban, hogy az akkori helyzet soha többet nem fordulhat elő velem, sőt, a volt munkahelyemmel sem. Javíthatatlan álmodozó, örök optimista vagyok és maradok mindörökké.

HIRDETÉS
Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

– Akkor csak annyit: hónapok múltával is úgy látja, jól cselekedett?
– Biztos vagyok benne, hogy én is követtem el hibákat, és nem úgy kommunikáltam bizonyos helyzetekben, ahogy azt illett volna. De hiszek az érzelmek erejében, főleg ebben a megnövekedett zajban, amely körülvesz minket. Én megmaradtam annak, aki voltam, képernyős logótól függetlenül.

(…)

Képes magában tartani a véleményét ma már? Szokott sportot nézni a közszolgálati csatornán? Mit csinál mostanában? Elképzelhetőnek tartja, hogy sosem tér vissza a képernyőre? Készen áll a képernyőn túli életre? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,626lájkolóTetszik
3,463követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„Amíg rám nem emeli a kezét…” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Verebes Istvánnal. Miből lett Németh Sándor dúsgazdag? Hogy élnek a szociális szféra dolgozói? Keresse a friss Magyar Hangot, digitálisan is!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek