HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Szujó Zoltán:...

Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

HIRDETÉS

Ma már úgy látja, hogy követett el hibákat, amikor májusban szakított az MTVA-val. Nem úgy nyilatkozott, alkotott véleményt, ahogy illett volna. Szujó Zoltán bevallása szerint még nem találta meg a képernyőn túli világban a boldogságot, de rengeteg ajtó kinyílt a számára. A Forma–1-es száguldó cirkuszt 18 éven át közvetítő riporternél akkor telt be a pohár, amikor a Spanyol Nagydíjról azért rendelte haza a közmédia, mert helyszíni közvetítés esetén nem tudta volna garantálni a megfelelő hangminőséget, csak budapesti stúdióból.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang október 18-i (2019/42.) számában megjelent interjúból!

(…)

– Árulja már el, mi az igazság: ön mondott fel az MTVA-nak, vagy, ahogy a köztévé vezetése állította, ők bontották fel a szerződését…
– Akkoriban elmondtam mindent, többet erről nem szeretnék beszélni. Bízom abban, hogy az akkori helyzet soha többet nem fordulhat elő velem, sőt, a volt munkahelyemmel sem. Javíthatatlan álmodozó, örök optimista vagyok és maradok mindörökké.

Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

– Akkor csak annyit: hónapok múltával is úgy látja, jól cselekedett?
– Biztos vagyok benne, hogy én is követtem el hibákat, és nem úgy kommunikáltam bizonyos helyzetekben, ahogy azt illett volna. De hiszek az érzelmek erejében, főleg ebben a megnövekedett zajban, amely körülvesz minket. Én megmaradtam annak, aki voltam, képernyős logótól függetlenül.

HIRDETÉS

(…)

Képes magában tartani a véleményét ma már? Szokott sportot nézni a közszolgálati csatornán? Mit csinál mostanában? Elképzelhetőnek tartja, hogy sosem tér vissza a képernyőre? Készen áll a képernyőn túli életre? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,644lájkolóTetszik
2,795követőKövetés
18,400feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Minden hatalom megittasul önmagától – Magyar Hang-ajánló

Nagy Ervin-, Zsiday Viktor- és Timothy Garton Ash-interjú. Riport a szekszárdi cigánynegyedből. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek