HIRDETÉS
Kezdőlap Sport Szujó Zoltán:...

Szujó Zoltán: A Forma–1 továbbra is a szívem csücske

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Ma már úgy látja, hogy követett el hibákat, amikor májusban szakított az MTVA-val. Nem úgy nyilatkozott, alkotott véleményt, ahogy illett volna. Szujó Zoltán bevallása szerint még nem találta meg a képernyőn túli világban a boldogságot, de rengeteg ajtó kinyílt a számára. A Forma–1-es száguldó cirkuszt 18 éven át közvetítő riporternél akkor telt be a pohár, amikor a Spanyol Nagydíjról azért rendelte haza a közmédia, mert helyszíni közvetítés esetén nem tudta volna garantálni a megfelelő hangminőséget, csak budapesti stúdióból.

HIRDETÉS

Részletek a Magyar Hang október 18-i (2019/42.) számában megjelent interjúból!

(…)

– Árulja már el, mi az igazság: ön mondott fel az MTVA-nak, vagy, ahogy a köztévé vezetése állította, ők bontották fel a szerződését…
– Akkoriban elmondtam mindent, többet erről nem szeretnék beszélni. Bízom abban, hogy az akkori helyzet soha többet nem fordulhat elő velem, sőt, a volt munkahelyemmel sem. Javíthatatlan álmodozó, örök optimista vagyok és maradok mindörökké.

HIRDETÉS
Cseh László: Egyszerűen kihasználtak | Magyar Hang

– Akkor csak annyit: hónapok múltával is úgy látja, jól cselekedett?
– Biztos vagyok benne, hogy én is követtem el hibákat, és nem úgy kommunikáltam bizonyos helyzetekben, ahogy azt illett volna. De hiszek az érzelmek erejében, főleg ebben a megnövekedett zajban, amely körülvesz minket. Én megmaradtam annak, aki voltam, képernyős logótól függetlenül.

(…)

Képes magában tartani a véleményét ma már? Szokott sportot nézni a közszolgálati csatornán? Mit csinál mostanában? Elképzelhetőnek tartja, hogy sosem tér vissza a képernyőre? Készen áll a képernyőn túli életre? A válaszokat keresse a Magyar Hang október 18-án megjelent 2019/42. számában!

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/42. számban? Itt megnézheti!

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,209lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

637 százalékkal nőtt a képviselők vagyona

Egy 2010 óta a parlamentben ülő képviselő átlagos pénzügyi vagyona 3,1 millió forintról 23 millióra nőtt.

Egyedi ügyeink