HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszalépett ...

Visszalépett az egyik ellenzéki jelölt Miskolcon

HIRDETÉS

– Sajnos fokozatosan kellett rájönnöm, hogy a Velünk a Város elnevezésű szerveződés, valamint polgármesterjelöltje, Veres Pál teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció irányítása alatt áll – így jelentette be visszalépését az ellenzék egyik egyéni önkormányzati képviselőjelöltje. Az LMP-s Csontos Róbertről van szó, aki közleményét a Miskolci Naplóhoz juttatta el.

HIRDETÉS

A politikus számára vállalhatatlan csoportosulásként beszél eddigi csapatáról. A baloldal miatt felvetett problémák mellett azt is kifogásolja hogy „Veres Pál azzal a Szőke Tiborral tart aktív kapcsolatot, aki ellen bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt nemrég vádat emelt a megyei főügyészség”.

Az LMP nem tudott arról, hogy politikusuk erre készül. Mint írták, elítélik a lépést, a tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggesztik és kezdeményezik a párt területi szervezetének feloszlatását is.

„A bevándorlók szétvernék a Lyukót” | Magyar Hang

Miskolcon az ellenzék nem számít esélytelennek, hiszen a korábban a kormánypártok ellen küzdő MSZP és Jobbik ki tudott egyezni és együttműködnek a városban. A polgármesterjelöltjük sem pártpolitikus, hanem iskolaigazgató. A várost eddig vezető Kriza Ákos betegsége miatt nem indul újra, így a kormánypárti induló Alakszai Zoltán.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

29,937lájkolóTetszik
2,832követőKövetés
18,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

„A világ kezd totálisan meghülyülni” – Magyar Hang-ajánló

Presser Gábor- és Stefano Bottoni-interjú. Riport a határról és az épülő tiszaújvárosi konténervárosról. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek