HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Visszalépett ...

Visszalépett az egyik ellenzéki jelölt Miskolcon

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük!

HIRDETÉS

– Sajnos fokozatosan kellett rájönnöm, hogy a Velünk a Város elnevezésű szerveződés, valamint polgármesterjelöltje, Veres Pál teljes mértékben a régi miskolci MSZP-s politikusok és a Demokratikus Koalíció irányítása alatt áll – így jelentette be visszalépését az ellenzék egyik egyéni önkormányzati képviselőjelöltje. Az LMP-s Csontos Róbertről van szó, aki közleményét a Miskolci Naplóhoz juttatta el.

A politikus számára vállalhatatlan csoportosulásként beszél eddigi csapatáról. A baloldal miatt felvetett problémák mellett azt is kifogásolja hogy „Veres Pál azzal a Szőke Tiborral tart aktív kapcsolatot, aki ellen bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt nemrég vádat emelt a megyei főügyészség”.

Az LMP nem tudott arról, hogy politikusuk erre készül. Mint írták, elítélik a lépést, a tagsági jogviszonyát azonnali hatállyal felfüggesztik és kezdeményezik a párt területi szervezetének feloszlatását is.

„A bevándorlók szétvernék a Lyukót” | Magyar Hang

Miskolcon az ellenzék nem számít esélytelennek, hiszen a korábban a kormánypártok ellen küzdő MSZP és Jobbik ki tudott egyezni és együttműködnek a városban. A polgármesterjelöltjük sem pártpolitikus, hanem iskolaigazgató. A várost eddig vezető Kriza Ákos betegsége miatt nem indul újra, így a kormánypárti induló Alakszai Zoltán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé.

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

38,940lájkolóTetszik
3,634követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Inkább a sírba vinném a titkomat – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Patríciával és Szikora Róberttel. Legyen-e alapjövedelem? Következménye lett leleplező cikksorozatunknak. Keresse a friss Magyar Hangot!
HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek