HIRDETÉS
HIRDETÉS

Márki-Zay szerint bajt érez a Fidesz, már maga Lázár János is telefonon agitál a részvételre

Szerző: | 2019. október 13., 17:20 | Belföld, XB

Márki-Zay Péter (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nagy lehet a baj, mert már 50 százalék fölött van a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, ami ugyanannyi, mint tavaly februárban volt – mondta vasárnap délután négy óra után élő Facebook-videóban Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. Hozzátette, Lázár János már maga hívja szavazásra telefonon a vásárhelyi szavazókat, arra panaszkodik, hogy sokan mentek el Márki-Zayra szavazni, ezért mindenkit arra kért, hogy a szomszédokkal együtt menjenek el Grezsa Istvánra szavazni, mert veszélyben a haza.

– A haza nem miattam van veszélyben. Arra kérem önöket, hogy menjenek el szavazni, szavazzanak Márki-Zay Péterre, és minden választókörzetben szavazzanak a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltjeire. Nagyon fontos, hogy az utolsó órában is tartsuk fenn a magas részvételi arányt, mert a Fidesz minden eszközt bevet, hiszen maga Lázár János is telefonon hívja a nem feltétlenül Fidesz-szavazó vásárhelyieket – mondta.

Márki-Zay Péter – Veszélyben a haza!

Délután három órára már 50,5 százalékos volt a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, 17 órára pedig már a szavazásra jogosultak 60,4 százaléka adta le voksát. A tavalyi időközi választáson, amikor Márki-Zay Pétert választották polgármesternek, ugyanez az arány 57,47 százalék volt.

Az előző önkormányzati választásokkor mért 15 órai hódmezővásárhelyi részvételek, ez 2018-as időközi 49,11 százalék, 2014-ben 24,34 százalék, 2010-ben 28,99 százalék, 2006-ban 34,39 százalék volt ugyaneddig.

Választási percről percrénket itt olvashatja.

Címkék: Lázár János, Márki-Zay Péter, Mindenki Magyarországa Mozgalom, önkormányzati választás, Tiszta Vásárhelyért Egyesület


HIRDETÉS
Új idők új focija

Új idők új focija

Élvezhető, családbarát produkció, látványszínház született, amelynek az Üllői úton és néhány más helyen legalább nem a díszpáholy a célközönsége. De vajon szenvedéllyel szerethető-e ez a fajta futball?

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest