HIRDETÉS
Kezdőlap Belföld Márki-Zay sze...

Márki-Zay szerint bajt érez a Fidesz, már maga Lázár János is telefonon agitál a részvételre

Kérjük, támogassa a Magyar Hangot...

és a szabad sajtó megmaradását! Olvasóink segítségére is szükségünk van, hogy még több riportot és tényfeltáró cikket közölhessünk. Részletek ITT.

HIRDETÉS

Nagy lehet a baj, mert már 50 százalék fölött van a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, ami ugyanannyi, mint tavaly februárban volt – mondta vasárnap délután négy óra után élő Facebook-videóban Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. Hozzátette, Lázár János már maga hívja szavazásra telefonon a vásárhelyi szavazókat, arra panaszkodik, hogy sokan mentek el Márki-Zayra szavazni, ezért mindenkit arra kért, hogy a szomszédokkal együtt menjenek el Grezsa Istvánra szavazni, mert veszélyben a haza.

HIRDETÉS

– A haza nem miattam van veszélyben. Arra kérem önöket, hogy menjenek el szavazni, szavazzanak Márki-Zay Péterre, és minden választókörzetben szavazzanak a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Tiszta Vásárhelyért Egyesület jelöltjeire. Nagyon fontos, hogy az utolsó órában is tartsuk fenn a magas részvételi arányt, mert a Fidesz minden eszközt bevet, hiszen maga Lázár János is telefonon hívja a nem feltétlenül Fidesz-szavazó vásárhelyieket – mondta.

Márki-Zay Péter – Veszélyben a haza!

Délután három órára már 50,5 százalékos volt a részvételi arány Hódmezővásárhelyen, 17 órára pedig már a szavazásra jogosultak 60,4 százaléka adta le voksát. A tavalyi időközi választáson, amikor Márki-Zay Pétert választották polgármesternek, ugyanez az arány 57,47 százalék volt.

Az előző önkormányzati választásokkor mért 15 órai hódmezővásárhelyi részvételek, ez 2018-as időközi 49,11 százalék, 2014-ben 24,34 százalék, 2010-ben 28,99 százalék, 2006-ban 34,39 százalék volt ugyaneddig.

HIRDETÉS

Választási percről percrénket itt olvashatja.

HIRDETÉS

Tudjuk, hogy mindenki kér...

…tudjuk, hogy mindenki panaszkodik. Mi legalább utóbbitól megkíméljük Önöket, inkább dolgozunk. Keményen. A túlélésért. Ha tudja, segítse, támogassa munkánkat, hogy hétről hétre fontos történeteket, értékes olvasmányokat tárhassunk Önök elé. A legfontosabb persze, hogy olvassanak minket és hírünket vigyék. Sőt, ha tehetik, fizessenek elő hetilapunkra! A túlélés másik záloga a közösségi finanszírozás. Erre a célra hoztuk létre felületünket a Patreon adománygyűjtő oldalán. Akár havi néhány száz forint is óriási segítség. Mentsük meg együtt a szabad magyar sajtót! Nagyon köszönjük!

Hozzászólna? Várjuk Facebook-oldalunkon:
HIRDETÉS
Hajdú Péter
Hajdú Péter
A Magyar Hang gazdasági újságírója, közgazdász

Ezek is érdekelhetik még

Legolvasottabb a Magyar Hangon

HIRDETÉS

Kövessen minket a közösségi oldalainkon!

31,209lájkolóTetszik
3,029követőKövetés
19,800feliratkozóFeliratkozás

Friss lapszámunk

Rá kell venni az embereket, hogy gondolkodjanak – Magyar Hang-ajánló

Interjú Kovács Lászlóval, Nényei Pállal, Erős Antóniával és Szellő Istvánnal. Portré Varga Mihályról. Keresse a lapot az újságárusoknál!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kiemelt cikkek

637 százalékkal nőtt a képviselők vagyona

Egy 2010 óta a parlamentben ülő képviselő átlagos pénzügyi vagyona 3,1 millió forintról 23 millióra nőtt.

Egyedi ügyeink