A Rajk Szakkollégium korábbi igazgatója a Momentum új elnökségi tagja

A Rajk Szakkollégium korábbi igazgatója a Momentum új elnökségi tagja

Ilyés Márton (Forrás: Ilyés Márton/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ilyés Márton lett a Momentum elnökségének új tagja – a párt küldöttgyűlése erről vasárnap döntött. Azért kellett egy új ember a vezetőségbe, mert az eddig a posztot betöltő Körömi Attila néhány napja lemondott.

Körömi Attila lemondása kapcsán a párt korábban arról írt, hogy az elnökségi tagsága mellett teljes állásban dolgozott civil szakmájában is, pedagógusként, ami sokszor nehézségeket okozott. – Az elmúlt év tapasztalatai alapján és a kampány élesedésével növekvő terhelés tükrében hozta meg Körömi ezt a döntést, mely segíti abban, hogy hivatását a jövőben is megfelelő odafigyeléssel végezhesse – közölték akkor.

 

Az új elnökségi tag, Ilyés Márton 42 éves közgazdász, korábban a Hírközlési Hatóságnál és a Főpolgármesteri Hivatalnál is dolgozott, a Rajk Szakkollégium volt igazgatója, jelenleg a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány kuratóriumi elnöke. A 2018-as országgyűlési választások előtt a Momentum egyik elnökségi tanácsadója volt, jelenleg a párt gazdaságpolitikusa.

A párt úgy írt róla, hogy „elnökségi tagként célja a Momentum kormányzóképességének erősítése, valamint a párt felkészítése a parlamenti munkára”.