Az Alfahír szerint autóval követték munkatársukat, aki lefotózta volna, kit hozott haza a NER-luxusgép

Az Alfahír szerint autóval követték munkatársukat, aki lefotózta volna, kit hozott haza a NER-luxusgép

A NER-luxusrepülő megérkezik Ferihegyre. Fotó: az Alfahír engedélyével.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A NER-lovagok által előszeretettel használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép vasárnap immár sokadszorra tért vissza a Maldív-szigetekről Budapestre. Erről közölt beszámolót az Alfahír portál. Ez az a luxusgép, amelyet Orbán Viktor már használt azért, hogy focimeccsre jusson el vele, de ült már rajta Mészáros Lőrinc és Garancsi István is.

A lap munkatársa a helyszínen, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren várta vasárnap hajnali 4:57-kor a gép érkezését, hogy lencsevégre kaphassa, hogy ezúttal kik voltak azok, akik a világjárvány kellős közepén élvezhették az Indiai-óceánt és a napsütést. (A Maldív-szigeteken ilyenkor 30 fok körüli hőmérsékletet tapasztalhatnak az odalátogatók.)

Fontos személy érkezhetett haza a magyar valóságba a repülőgéppel, ugyanis az Alfahír beszámolója szerint komoly erőfeszítéseket tettek az illető munkatársai, hogy megőrizzék az utas(ok) inkognitóját. – Kisbusszal beálltak elém, hogy ne láthassam, kik szállnak ki a gépből. Többször elsétáltak előttem esernyővel a biztonságiak, majd be is néztek a kocsimba, hogy mit csinálok. Amikor végre kiszálltak a személyek, akkor meg sima kézi zseblámpával villogtak, hogy véletlenül se sikerüljön képet lőnöm – szólt a lap beszámolója.

A tudósítás szerint ezt követően autóba szálltak a repülő utasai, és elindultak a Ferihegyi úton, ahol egy piros lámpát is figyelmen kívül hagytak. „Munkatársunk a KRESZ szabályainak eleget téve megállt a jelzésnél, majd hazaindult.”

Ezután helyet cserélt az üldözött és az üldöző. – Ekkor lett rá figyelmes, hogy az egyik kombi Skoda, amit korábban sikerült lefotóznia, mögé került egy Mercedessel egyetemben.” Ezt követően az újságírót egészen a Határ útig követték. „Ekkor elkezdtem cikkcakkban közlekedni, kis utcákba behajtani, de továbbra is mögöttem voltak. Cseles manőverekkel az egyiket sikerült leráznom, de a Mercedes, ha gyorsítottam, ő is gyorsított, ha lekanyarodtam, ő is lekanyarodott. Egy kisteherautó megelőzésével sikerült megzavarnom, és hirtelen elvesztett a sofőr. Gyorsan leparkoltam és lekapcsoltam a lámpákat, de megint kiszúrt és mellém hajtott, majd továbbment. Tettem még pár kört, hogy biztosra vegyem, nem fognak hazáig utánam jönni –zárul a portál munkatársának ismertetője e furcsa hajnalról.