Berki Krisztián dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

Berki Krisztián dílerének letartóztatását kérte az ügyészség

Berki Krisztián így jelentette be, hogy elindul a főpolgármesteri posztért.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Berki Krisztián dílerének letartóztatását indítványozta a IX. Kerületi Ügyészség. K. Istvánt azzal gyanúsítják, hogy ő adhatott drogot a múlt pénteken holtan talált médiaszemélyiségnek. A 24.hu értesülései szerint kokainra bukkantak Berki ferencvárosi lakásában.

Több letartóztatási ok is fennáll a gyanúsított esetében – közölte a 24-gyel a Fővárosi Főügyészség szóvivője, Bagoly Bettina. Felmerülhet a szökés és elrejtőzés, illetve a bűnismétlés veszélye, de tartani lehet attól is, hogy K. István megnehezítené a bizonyítást. Az ügyészség szerint így csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható a 42 éves férfival szemben.

A drogkereskedőt kedden fogták el és vették őrizetbe a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Kábítószer-bűnözés Elleni Osztályának nyomozói. A lakásán bruttó ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket találtak, ezeket digitális adathordozók és két, nagy értékű személyautó mellett lefoglalták.

K. István mellett kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akinél szintén lefoglaltak marihuánát és kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítmény-fokozó szereket.