Cáfol a Borkai-ügyben az ördög ügyvédjeként megnevezett jogász

Cáfol a Borkai-ügyben az ördög ügyvédjeként megnevezett jogász

Borkai Zsolt (Fotó: Borkai Zsolt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Semmi közöm a Borkai-féle skandalumhoz, meg fogom tenni a szükséges lépéseket – ezt nyilatkozta lapunknak az az ügyvéd, akit a Borkai Zsoltról szivárogtató oldalon az egyik hozzászólásban megneveztek, mint a lehetséges szerző. M. Lénárd szerint az ominózus képeken és videón is felismerhető hölgyeket és urakat kellene megkérdezni, vajon ki lehet az, aki közreadta az információkat.

Hozzátette, ő is csak egy, a számára átküldött üzenetből értesült arról, hogy őt nevezte meg az ördög ügyvédjeként a blog "plussmaci01" nevű hozzászólója. A felhasználót nyilván nem lesz nehéz megtalálni, akinek felelni kell tettéért.

Múlt péntek, vagyis a Győr fideszes polgármestere körül kirobbant botrány kezdete óta megy a találgatás, vajon ki lehet a névtelenségbe burkolózó, magát az ördög ügyvédjének nevező ismeretlen, aki napról-napra szivárogtat információkat Borkai Zsolttal összefüggésben. A szerző magát ügyvédnek mondja, ám kilétét – a maga szempontjából érthető módon – nem fedi fel.

Borkai Zsolt megszólalt: Megbántam, amit tettem, de nem mondok le és nem lépek vissza | Magyar Hang

Még a mai napra, vagy szerdára egyébként újabb, ezúttal korrupciós szálat érintő információkat ígért. Időközben a 24.hu arról ír, hogy az ominózus képeken és videókon szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvédhez köthető Immobilien Trade Center Kft.-ből a luxemburgi tulajdonos képviselője 250 millió forintos osztalékot vett ki néhány héttel az adriai luxushajókázás előtt. Volt miből, hiszen a hivatalos beszámoló szerint a kivétel után is maradt majdnem három és fél milliárd forint a cég eredménytartalékában.  

Borkai több napon keresztül tartó hallgatás után hétfőn szólalt csak meg, egy videóüzenetben azt mondta, hogy a róla megjelent felvételek több éve készültek, részben manipuláltak, részben valódiak. Politikai ellenfeleit hibáztatta és azt is leszögezte, hogy nem lép vissza.