Dobrev Klára: Azzal nem lehet vádolni a 2010 előtti kormányt, hogy korlátozta a választók szabad akaratát

Dobrev Klára: Azzal nem lehet vádolni a 2010 előtti kormányt, hogy korlátozta a választók szabad akaratát

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilván követett el hibákat az akkori kormány, és mindenkinek lehetnek mások a nézetei, de azzal akkor sem lehet vádolni az akkori kormányt, hogy korlátozta volna a választók szabad akaratát, vagy veszélyeztette volna a demokratikus intézmények alapjait, mint ahogy 2010 óta teszik ezt Orbánék – így reagált Dobrev Klára Kompország című műsorunkban arra, hogy nem érzi-e letörölhetetlen stigmának a Gyurcsány-korszakot, ami sokak szerint finoman szólva sem jelentett sikeres kormányzást.

A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjével és árnyék-miniszterelnökével szóba került azt is, hogy támogatják Karácsony Gergelyt, hogy jövőre újra harcba szálljon a főpolgármesteri címért. Szavai szerint jó szívvel áll Karácsony Gergely mellé és bízik benne, ezért a választási adományládával kapcsolatos vádak kapcsán mindaddig neki hisz, amíg valaki be nem bizonyítja az ellenkezőjét.

Címkék: Dobrev Klára