Döme Zsuzsanna a kutyapárti balesetről: „Jogosan háborít fel többeket, hogy se drog, se alkohol nem volt bennünk”

Döme Zsuzsanna a kutyapárti balesetről: „Jogosan háborít fel többeket, hogy se drog, se alkohol nem volt bennünk”

Döme Zsuzsanna (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Facebook-oldalán számolt be baleset utáni állapotáról Döme Zsuzsanna, a viccpárt társelnöke. Mint beszámoltunk róla, kedden a Heves megyei Terpes főutcáján az MKKP elnöke, Kovács Gergely belerohant autójával egy beton villanyoszlopba. Mellette ült Döme Zsuzsanna, akinek a mellkasa a kinyíló légzsáktól megzúzódott.

Miután sokfelé lehetett olvasni a társelnöki autóbalesetről, Döme Zsuzsanna mindenkit megnyugtatott, hogy mindketten jól vannak. Ugyanakkor megérti azokat, akiket felháborít, hogy se drog, se alkohol nem volt bennük, ezért kérte megértésüket, hiszen „nem ihatunk folyamatosan!”

Komolyabbra fordítva a szót, beszámolt arról is, hogy ha nevet, még fájdalmai vannak, majd megköszönte az egri kórház személyzetének a nagyon kedves gondoskodást illetve betegtársainak is a segítséget.

A teljes poszt itt tekinthető meg: