Fegyverrel fenyegette édesanyját egy férfi

Fegyverrel fenyegette édesanyját egy férfi

Az ominózus fegyver (Forrás: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Saját anyjára fogott fegyvert egy férfi a Nógrád megyei Szarvasgedén. A rendőrök most fejezték be a nyomozást, a papírok már az ügyészségen vannak.

A rendőrség tájékoztatása szerint még tavaly októberben az egyik délután kapták a bejelentést, hogy Szarvasgedén egy férfi lőfegyverével fenyegeti a szüleit. Mint kiderült, a 38 éves férfi napközben ivott, majd édesanyjával vitatkozni kezdett. A veszekedés után az engedéllyel tartott vadászfegyverébe lőszert töltött és a nőt megöléssel fenyegette. Végül élettársa elvette tőle a fegyvert, így a lövés nem dördült és senki sem sérült meg.

A 38 éves, egyébként a szüleivel élő férfit a rendőrök őrizetbe vették, és emberölés előkészülete miatt folytattak ellene nyomozást. A fegyverét lefoglalták, míg további, engedéllyel tartott lőfegyvereit hatósági tárolásba helyezték és intézkedtek az engedélyek bevonására. A nyomozók mostanra az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal elküldték a megyei főügyészségre.