Halálra késeltek egy férfit Angyalföldön

Halálra késeltek egy férfit Angyalföldön

Bûnügyi helyszínelő (k) a főváros XIII. kerületében, a Danubius utca egyik társasházánál, ahol az épületben megöltek egy férfit 2023. április 20-án. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták. (MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megöltek egy férfit csütörtökön este a főváros XIII. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Police.hu oldalon azt írta, a Tevékenység-irányítási Központba 20 óra 55 perckor érkezett a bejelentés, hogy Angyalföldön, a Danubius utca egyik társasházában egy férfi szúrt sérüléssel fekszik a folyosón. A mentősök megkísérelték az újraélesztését, azonban ez a szakszerű ellátás ellenére sikertelen volt, a férfi életét vesztette.

A kiérkező rendőrök a feltételezett elkövetőt, egy 34 éves nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van, a BRFK rendőrei a szemlét megkezdték.