Hadházy Ákos szerint Monte-Carlóban tűnhettek fel Mészárosék a luxushajóval

Hadházy Ákos szerint Monte-Carlóban tűnhettek fel Mészárosék a luxushajóval

Hadházy Ákos szerint ez lehet az a luxushajó, amit Mészáros Lőrincék használnak (Fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb helyszínen bukkanhatott fel Mészáros Lőrinc milliárdos kormánypárti vállalkozó és a hírhedtté vált luxushajó – ezt állítja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő keddi posztjában képeket is mellékelve Facebook-oldalán. A politikus szerint a fotókat „egy honfitársunk” készítette Monte-Carlóban, ahol a „gázos házaspárt”, vagyis Mészárost és feleségét, Várkonyi Andreát is sikerült lefotózni.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Szabad Európa arról írt, máltai cégadatok szerint az Euroleasing Zrt. a tulajdonosa annak a Rose d’Or nevű luxusjachtnak, amelynek fedélzetén nemrég lefotózták Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát. Az Euroleasing Mészáros Lőrinchez köthető banknak, a Magyar Bankholdingnak a cége.

A Rose d'Or nevű luxushajó 62 méter hosszú, hat kabinja van, két medence található a fedélzeten, egy kisebb jakuzziszerű elöl, egy nagyobbacska hátul az alsó szinten. Egy Superyachtfan nevű oldal szerint az ára 75 millió dollár lehet, ami átszámítva 27 milliárd forint.