Müller Cecília karácsonyi receptet oszt meg az idősekkel, akiket Orbán Viktor köszönt

Müller Cecília karácsonyi receptet oszt meg az idősekkel, akiket Orbán Viktor köszönt

A JóKor 2021. novemberi címlapjának részlete

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jövő héten kezdődik el a JóKor nyugdíjasoknak szóló magazin terjesztése, és több mint kétmillió idős emberhez fog eljutni – mondta Nyitrai Zsolt kiemelt ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott az Origónak.

Felidézte, hogy az Idősek Tanácsa, a nyugdíjasok legfőbb érdekképviseleti szervezete fogalmazta meg, hogy legyen egy kiadvány, amely rendszeresen eljut minden nyugdíjashoz, és az őket érintő legfontosabb kérdésekben tájékoztatást tud adni.

„Pontosan a vírushelyzet mutatta meg, milyen fontos ennek az újságnak a létezése, mivel az idősek akkor nem tudtak közösségbe menni, társaságba menni, és akkor érkezett az otthonukba egy ilyen tájékoztató kiadvány” – tette hozzá, azzal együtt, a mostani lapszámban elsőként Orbán Viktor miniszterelnök köszönti majd a nyugdíjasokat, míg Novák Katalin, a családokért felelős tárca nélküli miniszter a nyugdíjasok juttatásairól beszél majd.

Müller Cecília országos tisztifőorvos karácsonyi receptet oszt majd meg, Gubás Gabi színművésznővel, az Elkxrtuk főszereplőjével is van interjú, míg Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arról beszél majd, hogy a gyerekei hogyan várják a „Jézuskát”, és még nyereményjáték is van a lapban – ismertette Nyitrai Zsolt.

Az interjú szerint a mostani magazin sok jó hírt tartalmaz, mivel egyebek között szerepel benne az, hogy minden nyugdíjas megkapta az egységes 80 ezer forintos nyugdíjprémiumot. „Ez rekordnagyságú összeg, és ennek a feltétele az volt, hogy a magyar gazdaság sokkal jobban teljesített a vártnál” – értékelte a politikus.

A címlapot itt lehet megnézni, rajta a kormányproaganda fő üzeneteivel.