Kubatov Gábor lenne főpolgármester, de nem jelölteti magát

Kubatov Gábor lenne főpolgármester, de nem jelölteti magát

Kubatov Gábor (Fotó: Kubatov Gábor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lenne főpolgármester, de túl sok indulat van benne Budapest vezetéséhez – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Blikknek adott interjújában. „Tudom, hogy lehet sokkal-sokkal jobban szolgálni és ápolni ezt a várost. Ám egy borzasztó bonyolult hely is. És én egy külvárosi srác vagyok, ott nevelkedtem fel ennek minden előnyével és nagyon sok hátrányával. A szókimondással és hasonló dolgokkal. És nem vagyok benne biztos hogy engem ebben a városban szívesen látnának” – fogalmazott, majd később megjegyezte, „bennem túl sok indulat van ennek a városnak a vezetéséhez”. A pártigazgató azt mondta, hogy a Fidesz április elején nevezi meg a főpolgármester-jelöltjét, szerinte nem titkolóznak a jelölt személyéről, hanem még vitáznak arról, hogy a sok jó közül kit lehetne elindítani.

Kubatovot arról is kérdezték, hogy ki lesz a köztársasági elnök, de ő nem mondott nevet, csak annyit, hogy Fidesz elnökségének előterjesztése alapján fognak dönteni a jelöltről. Szólt Varga Judit volt férjéről is. „Én nem ismerem Magyar Pétert. Jártak hozzánk meccsre. Tehát én néztem vele mérkőzéseket, de ott én öt szónál többet nem beszéltem vele. Nekem Judit volt a kollégám, a párttársam, szerintem kiváló munkát végzett. És szerintem az ő válófélben lévő férje kicsit zavarodott helyzetben van. Ráadásul ő mindig is egy kicsit amolyan futballistafeleség státuszban volt. Mégiscsak a felesége töltötte be az igazságügyi miniszteri posztot. Ebben a státuszban volt mindig, s azt gondolom, az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja” – mondta Kubatov Gábor Magyar Péterről, aki a kegyelmi botrány kirobbanása után kicsekkolt a NER-ből és többek között Rogán Antalt is támadta, illetve a kormány több visszás ügyéről is beszélt.