Kubatov Gábor megvédte Gáspár Győzőt

Kubatov Gábor megvédte Gáspár Győzőt

Kubatov Gábor és Gáspár Győző (Fotó: Facebook/Kubatov Gábor hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Mocskos cigány, büdös cigány, fideszes cigány.” „Győzike, Győzike, fideszes g*cike”– a Blikk cikke szerint többek között ezeket a rasszista kifejezéseket skandálta a mintegy 450 fős vendég szurkolótábor a Groupama Arénában, a Ferencváros-Debrecen mérkőzést megelőzően, amikor a VIP-páholyban megjelent Gáspár Győző médiaszemélyiség és családja.

Gáspár a történteket csak szűkszavúan kommentálta a bulvárlapnak, elárulva, szomorú, hogy ezt át kellett élnie.– Így még soha nem aláztak meg. Én szurkolni mentem, nem kiabálni. A pályán nincs gyűlölet – jelentette ki.

A Blikk kereste a sportklubokat is, ám azok nem kommentálták a debreceni szurkolótábor magatartását. Kubatov Gábor, az FTC elnöke kedden a Facebookon állt ki Gáspár mellett egy közös fotóval, amelyhez azt írta: „nem számít, hogy honnan és az sem, hogy mikor érkeztél. Csakis az a fontos, hogy velünk együtt szurkolsz a Ferencvárosért.”